Programma
Fun Lovin Criminals

Fun Lovin' Criminals + DJ Mateo DiFontaine

Fun Lovin' Criminals + DJ Mateo DiFontaine

vrijdag 10 januari 2020

vrijdag 10 januari 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:30

Op donderdag 9 januari vindt er tevens een concert plaats van Fun Lovin' Criminals in Paradiso. 

Fun Lovin´ Criminals werd met hun vernieuwende mix van rap, rock, blues en jazz, halverwege de jaren negentig in Europa razend populair, terwijl het thuisland de Verenigde Staten relatief koud bleef bij hits als 'Scooby Snacks' en 'The Fun Lovin' Criminal'. Onlangs verscheen 'Another Mimosa', het eerste studioalbum in 9 jaar tijd, wat een variatie op het thema van cultklassieker 'Mimosa' uit 1999. 

Voorprogramma: Mateo DiFontaine (dj-set)

Na het optreden van Fun Lovin' Criminals in de grote zaal van Paradiso kunnen bezoekers blijven plakken in de kelder voor de officiële afterparty met dj's Fast, Matteo Difontaine en Dawn Diddley of in de grote zaal voor We Love 90's Noodlanding! 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Fun Lovin' Criminals
  • Mateo Difontaine (dj-set)
Fun Lovin' Criminals brengt hun vernieuwende mix van rap, rock en blues op 10 januari naar Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Fun Lovin' Criminals

Scooby Snacks

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma