Programma
Presskit FRIDAY2020

Friday

Friday

vrijdag 12 februari 2021

vrijdag 12 februari 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van FRIDAY in Bitterzoet is verplaatst van 12 februari 2021 naar 3 december 2021. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

EN: This FRIDAY concert at Bitterzoet is postponed from February 12, 2021 until December 3, 2021. Bought tickets remain valid for the new date. All tickets buyers will receive an email with more information.

--

De twee leden van het nieuwe Nederlandse popduo FRIDAY liepen elkaar tien jaar geleden voor het eerst tegen het lijf op het Conservatorium van Amsterdam. De band bestaat uit Koen Brouwer en Quinten Huigen, beiden geen onbekenden in de Nederlandse tv- en muziekwereld. Onlangs bracht FRIDAY hun debuutsingle ''21'' uit, die door NPO Radio 2 meteen werd uitgeroepen tot TopSong. Het nummer werd mede geproduceerd door Cenzo Townshend, bekend van zijn werk met grote artiesten als Kings of Leon en U2. Zeer binnenkort volgt meer nieuwe muziek én zie je het duo op 12 februari in Bitterzoet.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • FRIDAY
FRIDAY - 21

FRIDAY

21

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma