Programma
Florence Adooni klein

Florence Adooni

Florence Adooni

Wednesday 22 May 2024

Wednesday 22 May 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit concert is gratis te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2024. Bestel de pas in de webshop van Paradiso of kijk onderaan deze pagina voor meer informatie. Let wel op: er is dus een vast aantal tickets gereserveerd voor Ticket to the Tropics-pashouders en deze kunnen ook uitverkocht raken, de pas garandeert dus geen toegang tot het concert.

Florence Adooni komt uit Kumasi, de op een na grootste stad in Ghana. Kumasi wordt gezien als het epicentrum van highlifemuziek en de levendige gospel van de lokale etnische subgroep Frafra. Adooni's bijdrage aan deze scene wijkt echter af van de tradionele wijze waarop muziek in het noorden van Ghana wordt gespeeld. Ze omringt zich met highlifemuzikanten uit de stad en combineert de ziel van de noordelijke savanne met het geluid van de regenwoudregio, waardoor beide culturen samensmelten. Haar oog voor talent, charme en soul hebben er onder andere voor gezorgd dat haar debuutsingle 'Mam Pe'ela Su'ure' veel waardering heeft geoogst in Ghana en de rest van de wereld. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Florence Adooni
Schermafbeelding 2024 01 31 122855

Florence Adooni

Mam Pe'ela Su'ure

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Ticket to the Tropics-pas 2024

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van highlife tot dabke, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen zes jaar toegang tot onder meer concerten van Liniker, Luedji Luna, Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Richard Bona en vele anderen.

Hoe werkt het

Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2024. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas

De pas is geldig vanaf 1 januari 2024 t/m 31 december 2024.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma