Programma
Paradiso

Field Records

Field Records

zaterdag 22 maart 2014

zaterdag 22 maart 2014

Kleine zaal: Voiski, Artefakt & Deframe (visuals).

Het Amsterdamse Field Records publiceert al ruim vijf jaar hoogstaande electronica van diverse Nederlandse alsmede internationale artiesten, waaronder Delta Funktionen, Mark du Mosch, Steffi, en DJ Sprinkles. In aanloop naar de publicatie van de eerste Field Records compilatie eind april - ''Collection'', een verzameling tracks van diverse label-gerelateerde artiesten en te verschijnen op 2xCD alsmede 3x12'' - zullen twee vooraanstaande artiesten acte de presence geven in de kleine zaal van Paradiso.

De productie van de uit Parijs afkomstige Voiski hebben in de afgelopen jaren hun weg gevonden naar unieke platforms als L.I.E.S. en Construct-Reform. Met twee tracks op de aanstaande ''Collection'' heeft Voiski een belangrijk aandeel in dit Field Records project en deze avond zal hij de ruimte krijgen om een unieke, drie uur durende DJ-set te presenteren.

Artefakt kan gezien worden als een van de meeste getalenteerde acts op het gebied van kwaliteitstechno. Dit duo, bestaande uit Nick Lapien en Robin Koek, heeft de afgelopen twee jaar een aantal unieke producties afgeleverd via Field Records en Prologue. Tijdens deze label showcase zal Artefakt de nacht gepast openen met een hypnotiserende, twee uur durende DJ-set.

Paradiso Programme

Programma