Programma
Persfoto 2020 V5

Fata Boom

Fata Boom

Sunday 29 May 2022

Sunday 29 May 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:00, Hoofdprogramma: 21:30

Dit is het verplaatste concert van 22 december 2021. Let op: de aanvangstijden zijn gewijzigd. Tickets gekocht voor de originele datum blijven geldig voor deze nieuwe datum. 

In maart 2016 vindt er een bijzondere ontmoeting plaats tussen een anonieme zangeres en producer Martijn Groeneveld. Ze blijken uiteindelijk een gemeenschappelijke liefde voor hiphop te hebben en de producer besluit om met haar de studio in te duiken. Daarna komt hun project genaamd Fata Boom in een stroomversnelling, met als resultaat een heleboel beats, teksten en refreintjes. Het geheimzinnige uiterlijk van de zangeres heeft daarnaast een symbolische betekenis. ''De anonimiteit is niet echt vanwege het mysterieuze, maar omdat het niet uitmaakt wie we zijn en hoe we eruitzien - je vindt het tof of niet.” In november 2016 kwam hun single D.D.D. (Drop Down Deep) uit. Een voltreffer, zo bleek. In 2017 braken ze iedere zaal vakkundig af, in 2019 deden ze de kleine zaal van Paradiso aan en nu keren ze na enige vertraging vanwege de coronapandemie eindelijk weer terug.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • FATA BOOM
Fata Boom geeft een optreden in de kleine zaal van Paradiso op 29 mei 2022. Bekijk deze pagina voor concertinformatie en tickets.

Fata Boom

Fata Boom - Double Rum Cola

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma