Programma
Fat Nick July2018 Press 720x720

Fat Nick

Fat Nick

dinsdag 21 april 2020

dinsdag 21 april 2020

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Nederlands:

Het concert van Fat Nick op 21 april is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 21 september. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

English:

The Fat Nick concert on April 21 is postponed to September 21. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly. We kindly request visitors to refrain from approaching us for more information by email or telephone.

=====

Rapper en social media ster Fat Nick bouwde een trouwe achterban op samen met zijn vriend Kevin Pouya - met wie hij de komische Youtube-serie 'The Nick and Pouya Show' runde. Nadat Pouya begon met het schrijven van rapteksten, volgde Nick zijn voorbeeld. Ze maakten ieder nummer op eigen houtje, brachten hun projecten zelfstandig uit via Soundcloud en zetten zelfs een eigen tour door de Verenigde Staten op. Nadat ze in het begin meedeelden in het succes van Raider Klan en SpaceGhostPurpp, vormde het duo een eigen crew, genaamd Buffet Boys. Na een eerste reeks singles bracht Fat Nick de plaat 'Fat Camp' uit in 2015. Op de mixtape stond het goedbeluisterde nummer 'Foogba'. In de daaropvolgende jaren bracht hij 3 albums uit, waarvan 'Generation Numb' de meest recente is. Op maandag 21 september treedt hij op in Bitterzoet. Voor liefhebbers van trap, emo rap en cloud rap. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Fat Nick
Hqdefault 200128 153348

Fat Nick - New Opps

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma