Programma
Fat Nick July2018 Press 720x720

Fat Nick

Fat Nick

zaterdag 27 februari 2021

zaterdag 27 februari 2021

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

NL: Het concert van Fat Nick in Paradiso op 27 februari 2021 is afgelast vanwege het annuleren van zijn Europese tour i.v.m. de uitbraak van het coronavirus. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 

ENG: The Fat Nick concert at Paradiso on February 27, 2021 has been canceled due to the cancellation of her European tour due to the outbreak of the coronavirus. All ticket buyers will receive an email with more information.

--

Rapper en social media ster Fat Nick bouwde een trouwe achterban op samen met zijn vriend Kevin Pouya - met wie hij de komische Youtube-serie 'The Nick and Pouya Show' runde. Nadat Pouya begon met het schrijven van rapteksten, volgde Nick zijn voorbeeld. Ze maakten ieder nummer op eigen houtje, brachten hun projecten zelfstandig uit via Soundcloud en zetten zelfs een eigen tour door de Verenigde Staten op. Nadat ze in het begin meedeelden in het succes van Raider Klan en SpaceGhostPurpp, vormde het duo een eigen crew, genaamd Buffet Boys. Na een eerste reeks singles bracht Fat Nick de plaat 'Fat Camp' uit in 2015. Op de mixtape stond het goedbeluisterde nummer 'Foogba'. In de daaropvolgende jaren bracht hij 3 albums uit, waarvan 'Generation Numb' de meest recente is. Op 27 februari treedt hij op in Bitterzoet. Voor liefhebbers van trap, emo rap en cloud rap. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Fat Nick
Fat Nick - PSA

Fat Nick

PSA

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma