Programma
Dans Europhoria paradiso v4 b

Europhoria!

Europhoria!

vrijdag 15 mei 2020

vrijdag 15 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:30

Early Songbird 11 euro
Deurprijs 21 euro
  • Toegang voor 18 jaar en ouder

(English info below)
Nederlands:
Europhoria! op vrijdag 15 mei 2020 is uitgesteld en vindt nu plaats op zaterdag 15 mei 2021 om 23:30. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. 
English:
The Friday, May 15th event of Europhoria! is postponed to Saturday, May 15th, 2021 at 23:30h. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

=============

Het Eurovisie Songfestival komt niet alleen naar Rotterdam, maar ook naar Amsterdam. Op vrijdag 15 mei organiseert Danserette een uitzinnig songfestival dansfeest in Paradiso: EUROPHORIA! Een dag voor de grote finale hoor je de allerbeste songfestivaldanshits, een rollercoaster mix van de klassiekers en de hedendaagse eurovisiehits. Voor de grootste fans, maar zeker ook als je alleen dit jaar alles van het spektakel wilt meemaken. Kom, dans, spring en zing mee. Voel je helemaal EUROPHORIA!

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma