Dans Europhoria paradiso v4 b

Europhoria!

Europhoria!

Saturday 15 May 2021

Saturday 15 May 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:30, Zaal sluit: 04:00, Hoofdprogramma: 23:30

Early Songbird 11 euro
Deurprijs 21 euro

Europhoria kan vanwege de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Om die reden is het programma afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd. Algemene informatie over afgelaste programma’s is te vinden op www.paradi.so/Ticketinfo.

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

Het Eurovisie Songfestival komt niet alleen naar Rotterdam, ook Amsterdam staat op zijn kop. Op zaterdag 15 mei 2021 trapt Danserette de songfestivalweek af met een uitzinnig songfestival dansfeest in Paradiso: EUROPHORIA! Een week voor de grote finale hoor je de allerbeste songfestivaldanshits. Een rollercoaster mix van classics en de eurovisiehits van de laatste jaren. Voor de grootste fans, maar ook als je alleen dit jaar alles van het spektakel wilt meemaken. Dans, spring en zing mee. Voel je helemaal EUROPHORIA!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma