Programma
Erick the Architect 2024

Erick The architect

Erick The architect

Tuesday 14 May 2024

Tuesday 14 May 2024

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

"Too many rappers and not enough painters", zoals hij zelf metaforisch zegt op het album 'Escape From New York' van supergroep Beast Coast, waar hij zelf ook deel van uitmaakt. Erick Elliott doet eer aan zijn alias Erick the Architect. Wellicht ken je hem als een van de oprichters van hiphopformatie Flatbush Zombies, maar ook individueel staat hij even goed bekend om zijn bekwaamheid als producer, rapper en tekstschrijver.

Sinds de start van zijn solocarrière in 2018 bracht Erick drie EP's uit, werkte hij samen met onder andere Jungle en Loyle Carner en stond hij op Lollapalooza en Coachella. Een solodebuutalbum bleef echter uit, tot februari dit jaar. Op 'I've Never Been Here Before' ontleedt Erick zijn levenservaringen aan de hand van thema's als de veerkracht van de zwarte gemeenschap, schoonheid in de duisternis en eenheid. Het project zit vol met onvergetelijke hooks, intuïtieve productie en scherpe woordspelingen.

Support: Zoë Janice

Line-up

Bitterzoet

  • Erick the Architect
  • Zoë Janice
Erick the Architect ft. Joey Bada$$ & FARR

Erick the Architect ft. Joey Bada$$ & FARR

Shook Up (Official Visualizer)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Erick the Architect

Erick the Architect

Parkour (produced by James Blake) (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Erick the Architect op Spotify

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma