Programma
En Attendant Ana 1600x1200

En Attendant Ana

Tuesday 9 April

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 14,50

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Het Parijse kwintet En Attendant Ana, geprezen sinds hun debuut-EP ‘Songs From The Cave’ uit 2016, onthulde in februari 2023 hun hoogtepunt met het derde album ‘Principia’. Margaux Bouchaudon, de voornaamste songwriter van de band, zoomt met het album in op wereldse verwarring. Samen met gitarist Max Tomasso, bassist Vincent Hivert en drummer Adrien Pollin creëert ze lichte, verfijnde indiepop. De trompet en saxofoon van multi-instrumentalist Camille Frechou voegen hier nog een elegante nuance aan toe. Met 'Principia' maakt En Attendant Ana een grote stap voorwaarts, zonder ook maar iets van hun authenticiteit in te leveren. Knipoogjes naar Franse en Angelsaksische indiepop blijven aanwezig, maar nummers als 'Wonder', 'The Cutoff' en 'Same Old Story' laten een filmische, romantische evolutie zien voor deze uitzonderlijke band.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • En Attendant Ana
En Attendant Ana

En Attendant Ana

Principia

Gratis met Indiestadpas 2024

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2024, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden gaat via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

Meld je aan voor dit event
Gratis met de Indiestadpas 2023

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma