Programma
Paradiso

Emiliana Torrini & The Colorist

Emiliana Torrini & The Colorist

dinsdag 20 december 2016

dinsdag 20 december 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

De Ijslandse zangeres Emiliana Torrini gaat de uitdaging aan met het Belgische orkest The Colorist, onder leiding van Aarich Jespers (Zita Swoon) en Kobe Proesmans (Gabriel Rios). Haar reguliere backing band laat ze thuis en ze heeft de ruimte gegeven aan The Colorist om haar liedjes te bewerken. Aarich Jespers en Kobe Proesmans van The Colorist zijn beiden begenadigd percussionisten met een grote interesse voor vernieuwende geluiden en grooves. Samen met de andere muzikanten van The Colorist combineren ze op eigenzinnige wijze klassieke instrumenten met eigengemaakte instrumenten. Zo kleuren ze vertrouwde liedjes op een nieuwe manier in.

Deze avond staat Emiliana Torrini met haar betoverende stem en verschijning in de schijnwerpers.  Begeleid door het orkest zal ze het publiek verrassen met nieuwe versies van bekende liedjes als ‘Jungle Drum’, ‘Sunny Road’ en ‘Big Jumps’. De uitverkochte concerten in België schijnen magisch geweest te zijn, dus dit belooft een bijzondere live remix-avond te worden.

Paradiso Programme

Programma