Programma
2017 Emil Landman Photo Ben Houdijk

Emil Landman - Guinness Book Of World Records "Most Shows in 12 hours" record attempt

Emil Landman - Guinness Book Of World Records "Most Shows in 12 hours" record attempt

vrijdag 7 september 2018

vrijdag 7 september 2018

In Tolhuistuin - Externe locatie

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Gewapend met zijn nieuwe album 'Vinter // Sommer' waagt Emil Landman een poging om het wereldrecord 'Most Shows in 12 Hours' uit het Guinness Book of World Records te verbreken. Op de dag dat zijn nieuwe album verschijnt trekt Emil langs acht Nederlandse popzalen waar hij ieder vijftien minuten zal optreden om zo het huidige wereldrecord te verbreken. De opbrengsten van de concerten komen volledig ten goede aan Stichting Doe een Wens.

Reizen zit bij Emil in zijn bloed. Waar hij eerder al de wereld over reisde en optrad in onder andere Duitsland, Wit-Rusland, Mongolië, China, Zuid-Korea, Japan, Verenigde Staten, Portugal en Frankrijk trok Landman eind 2017 naar het Noorse eiland Reinøya om hier zijn nieuwe album Vinter // Sommer op te nemen.

Op 7 september ziet dit nieuwe album het levenslicht, wat Emil niet onopgemerkt voorbij wil laten gaan. Vandaar dat hij op de dag van de release acht clubshows door heel Nederland geeft om zo een gooi te doen naar het wereldrecord 'Most Shows in 12 Hours'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Externe locatie

  • Emil Landman
Hqdefault 180828 154851

Wish You Could

Hqdefault 180828 154852

Falling

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma