Programma
Ellis website

Ellis

Ellis

donderdag 28 mei 2020

donderdag 28 mei 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:00

Dit concert is afgelast wegens onvoorziene omstandigheden. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met hierin meer informatie.

English:
We regret to inform you that this concert is canceled. All ticket buyers will receive an email with more information.

Ellis is het project van dreampopsongwriter Linnea Siggelkow. Samen met haar band maakte ze naam in de DIY-scene van Toronto en er volgden supportshows voor onder andere Soccer Mommy en Palehound. Daarna ging het snel: haar zelfgeproduceerde debuut-EP uit 2018 leverde onverwacht een platencontract bij Fat Possum Records op. Er verschenen lovende recensies van Pitchfork en Noisey, waarin vergelijkingen met bands als Mazzy Star, Alvvays en Slowdive werden gemaakt. Deze aandacht vormde de ideale opmaat voor het officiële debuutalbum van Ellis, dat werd geproduceerd door Jake Aron (Snail Mail, Solange en Grizzly Bear) en in 2020 uitkomt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Ellis
Hqdefault 200122 141459

Fall Apart

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma