Programma
Elias website

Elias - The HIM tour

Elias - The HIM tour

donderdag 17 september 2020

donderdag 17 september 2020

In Cinetol

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)
Nederlands:
Het concert van ELIAS op 17 september in Cinetol is uitgesteld naar zondag 14 maart 2021 en vindt nu plaats in de kleine zaal van Paradiso om 19:30 (zaal open: 19:00). Let op: de locatie en aanvangstijden zijn gewijzigd. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie en de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.
English:
The September 17th concert of ELIAS at Cinetol is postponed to Sunday, March 14th, 2021 at 19:30h (doors: 19:00). Please note: this show is moved to Paradiso’s small hall. Bought tickets remain valid for the new location and the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details shortly.

Artist statement:
“Unfortunately we have to postpone the September European tour to March 2021 due to logistical reasons. I have been looking forward to this tour for a long time so hope you all will join me in next spring! Love/Elias”

=============

De Zweedse singer-songwriter ELIAS beschikt over een krachtige en uitzonderlijk fraaie stem, die ook nog eens perfect past bij zijn soulvolle popnummers met r&b-invloeden. Na de release van zijn debuutsingle ‘Revolution’ in 2015 werd hij al snel opgepikt door BBC Radio 1, die hem de beste mannelijke zanger sinds Sam Smith noemden. Ook werd het nummer voor de populaire film ‘Birth of a Nation’ gebruikt en de droomstart van de artiest was een feit. Ondertussen is het twee jaar geleden dat zijn debuutalbum ‘Entwined’ uitkwam en is het tijd voor een nieuwe EP met de titel ‘HIM’. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Cinetol

  • ELIAS
Hqdefault 200219 173644

Neon Lights

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Cinetol

Cinetol is gevestigd op Tolstraat 182 in de Amsterdamse Pijp. Bij Cinetol kun je ook terecht voor een hapje eten. Er is een beperkt aantal betaalde parkeerplekken in de buurt en de dichtstbijzijnde tramhalte is de Lutmastraat. 

Paradiso Programme

Programma