Programma
X Efterklang by Dennis Morton WEB

Efterklang

Efterklang

Tuesday 8 March 2022

Tuesday 8 March 2022

In Zonnehuis

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit programma gaat door zoals gepland. Het is niet nodig een coronatoegangsbewijs te tonen. Je hoeft aan de deur dus alleen een ticket te tonen.

Van elektronisch gedreven postrock naar georkestreerde en gelaagde popnummers; Efterklang staat al meer dan twintig jaar garant voor muziek met een grote hang naar avontuur. Vanaf het jaar 2000 brengt het Deense collectief hun onconventionele stijl in een wisselende samenstelling rondom de drie jeugdvrienden Mads Brauer, Casper Clausen en Rasmus Stolberg. In die tijd bouwen ze een enorme reputatie op met indrukwekkende en altijd even mooie als rauwe liveperformances. Daar komt bij dat Efterklang met elke onderneming weer een nieuwe of onverwachte weg inslaat. Zo ook op het in 2019 verschenen vijfde album ‘Altid Sammen’, waarvan de teksten niet in het Engels maar volledig in het Deens geschreven zijn.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonnehuis

  • Efterklang
Hqdefault 210507 151607

Efterklang

Modern Drift

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Hqdefault 210507 151607 1

Efterklang

Vi er uendelig

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Zonnehuis

Het Zonnehuis is gevestigd op Zonneplein 30A in Amsterdam Noord. Parkeren bij dit monumentale pand is gratis en de gratis veerpont van en naar het NDSM-Werf is de dichtstbijzijnde pont.  

Paradiso Programme

Programma