Programma
IMG 5476 1

Dylan LeBlanc - 21:30 uur

Dylan LeBlanc - 21:30 uur

dinsdag 20 oktober 2020

dinsdag 20 oktober 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:45, Hoofdprogramma: 21:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon

NL: dit concert is afgelast. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, ontvangen een e-mail met meer informatie.

EN: this concert has been cancelled. Ticketbuyers who bought a ticket directly via our website, will receive an email with more information.

-

Dit is een extra show. De show van 19:00 is uitverkocht.

Singer-songwriter Dylan LeBlanc komt uit Muscle Shoals in Alabama. In de jaren zestig en zeventig zat daar de Muscle Shoals Sound Studio die erg populair was bij artiesten als Wilson Pickett, Aretha Franklin en The Staple Singers. Ze kwamen graag in de studio waar de vader van Dylan LeBlanc sessiemuzikant was. Van jongs af aan hing hij in de studio rond en kreeg op deze manier soul met de paplepel ingegoten. Later voegde zich hier de liefde voor countrymuziek aan toe. Dit hoor je terug op de vier langspelers van deze jonge crooner, waaronder het indrukwekkende debuut ‘Paupers Field’. Zijn laatste wapenfeit draagt de titel 'Renegade' en is opgenomen met de Grammy-winnende producer Dave Cobb. 

Coronamaatregelen
Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door. Paradiso is één van de culturele instellingen die van de veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland een ontheffing krijgt op de maximaal toegestane capaciteit van 30 personen. Dit programma gaat daarom door zoals gepland voor maximaal 250 bezoekers. Het dragen van een mondkapje in Paradiso is verplicht. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Dylan LeBlanc
Hqdefault 200924 094154
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Van het Sugar Mountain Blog:

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma