Programma
171104 Duckwrth C Ramirez0135 1

Duckwrth + Pokkoehontas

Duckwrth + Pokkoehontas

vrijdag 23 november 2018

vrijdag 23 november 2018

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Duckwrth is een designer en rapper uit South Central, Los Angeles die in de afgelopen jaren een trouwe schare aan fans heeft opgebouwd. Zijn eerste plaat, de UUGLY Tape zorgde er al voor dat hij de aandacht trok, en het vervolg, de XTRA UUGLY Mixtape, bracht hem nog meer bekendheid. Zo tourde hij met Rich Brian door Noord-Amerika en werkte hij samen met Urban Outfitters waarmee hij t-shirts maakte voor zijn single ‘BOY’ en casettebandjes van de XTRA UUGLY Mixtape. Vervolgens deed hij het goed op South by South West (SXSW): 3voor12 zette hem op 4 in hun top 50 acts van het festival. Ook stond hij dit jaar op Afropunk Festival. 

Muziek en lifestyle magazine Paper zei onder andere het volgende over hem: “The rapper, for lack of a better descriptor expertly blends hip hop, funk and rock to create a truly eccentric and undisputedly unique sound (think Outkast meets N.E.R.D. meets something entirely out of this world.” Nog een Hollands tintje: de in Nederland woonachtige zangeres Bulöw werkte ook met Duckwrth samen voor haar single ‘SAD AND BORED’. Nu staat Duckwrth dus dit najaar in Nederland, op 23 november in Bitterzoet.

Support DJ: Pokkoehontas

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Duckwrth
Hqdefault 180815 105745
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma