What's on
171104 Duckwrth C Ramirez0135 1

Duckwrth + Pokkoehontas

Duckwrth + Pokkoehontas

Friday 23 November 2018

Friday 23 November 2018

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Duckwrth is een designer en rapper uit South Central, Los Angeles die in de afgelopen jaren een trouwe schare aan fans heeft opgebouwd. Zijn eerste plaat, de UUGLY Tape zorgde er al voor dat hij de aandacht trok, en het vervolg, de XTRA UUGLY Mixtape, bracht hem nog meer bekendheid. Zo tourde hij met Rich Brian door Noord-Amerika en werkte hij samen met Urban Outfitters waarmee hij t-shirts maakte voor zijn single ‘BOY’ en casettebandjes van de XTRA UUGLY Mixtape. Vervolgens deed hij het goed op South by South West (SXSW): 3voor12 zette hem op 4 in hun top 50 acts van het festival. Ook stond hij dit jaar op Afropunk Festival. 

Muziek en lifestyle magazine Paper zei onder andere het volgende over hem: “The rapper, for lack of a better descriptor expertly blends hip hop, funk and rock to create a truly eccentric and undisputedly unique sound (think Outkast meets N.E.R.D. meets something entirely out of this world.” Nog een Hollands tintje: de in Nederland woonachtige zangeres Bulöw werkte ook met Duckwrth samen voor haar single ‘SAD AND BORED’. Nu staat Duckwrth dus dit najaar in Nederland, op 23 november in Bitterzoet.

Support DJ: Pokkoehontas

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Duckwrth
Hqdefault 180815 105745
Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on