Programma
Jennifer Medina lulannie 02 A

Drama

Drama

vrijdag 7 februari 2020

vrijdag 7 februari 2020

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

DRAMA, het uit Chicago afkomstige duo, maakt een verleidelijke combinatie van dansbare R&B met elektronische invloeden. Via Rosa bracht in 2010 haar solo debuutplaat uit en Na'el Shehade begon zijn muzikale carrière als dj/producer. Hij nestelde zich diep in de scene van Chicago en droeg onder andere bij aan de totstandkoming van Chance the Rapper's eerste mixtape en aan de remix van Chief Keef's monsterhit 'Don't Like', dat uitkwam in 2012. 

In 2016 bracht Drama voor het eerst als duo een album uit en in 2018 volgde de goed ontvangen opvolgplaat. Eerder dit jaar bracht DRAMA twee singles uit en momenteel maken de twee creatievelingen zich op voor een grote tour. Op vrijdag 7 februari treden ze op in de kleine zaal van Paradiso. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • DRAMA
Hqdefault 191106 094103

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma