Programma
Donnerwetter web

Donnerwetter

Donnerwetter

donderdag 22 maart 2018

donderdag 22 maart 2018

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:45, Hoofdprogramma: 22:15

Donnerwetter maakt psychedelische roots met het venijn van punk. Het Arnhems-Nijmeegs viertal laveert tussen dansbare filmmuziek, de groovende oerdrift van garagebands en donkere romantische sferen. Bij Donnerwetter zit niet de dood, maar het leven de band op de hielen. Altijd op zoek naar de kick van de Donnerwetter Dopamine! De intense liveshows klinken alsof Wilco, MGMT, White Denim, The Cramps, 16 Horsepower en Grizzly Bear samen het podium beklimmen en ze Nick Cave als bezwerende frontman hebben gestrikt.

DJ voor en na de show: Lucky Fonz III

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Donnerwetter
  • Lucky Fonz III (dj-set)

Paradiso Vinyl Club Release

Tijdens dit optreden presenteert Donnerwetter in samenwerking met de Paradiso Vinyl Club de 7" single 'Spontana Fontana'. Leden van de vinylclub krijgen deze single gratis thuisgestuurd en mogen samen met een gast gratis naar deze show. Kijk op de website van de Paradiso Vinyl Club voor meer informatie en word lid. 

Op donderdag 22 maart geeft Donnerwetter een concert in Paradiso in Amsterdam. Hij presenteert daar tegelijk een single met de Paradiso Vinyl Club.

Tongues & Tales

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma