Programma
Donavon Corpus Christi 1264 1

Donavon Frankenreiter + And Then Came Fall

Donavon Frankenreiter + And Then Came Fall

dinsdag 9 oktober 2018

dinsdag 9 oktober 2018

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Voordat Donavon Frankenreiter aan zijn muzikale carrière begint, is hij professioneel surfer. Op achttienjarige leeftijd begint hij met muziek maken. Eerst in verschillende bands, waaronder Sunchild waarmee hij twee albums uitbrengt. In 2001 richt Donavon zich op solo-werk. Hij tekent een platencontract bij Brushfire Records, het label van zijn goede vriend Jack Johnson die hij eerder leerde kennen toen hij in zijn surfperiode een kamer huurde bij zijn ouders op Hawaï. In 2014 debuteert Donavon met een titelloos album welke de toonzet voor zes andere studioalbums die in de jaren daarna volgen.

In 2015 wordt aan dit rijtje ‘The Heart’ toegevoegd. Hierop staan elf sfeervolle akoestische tracks in de lijn van zijn vorige werk. De nummers zijn met een emotionele insteek geschreven. Donavon zegt hierover: “All these songs are as close to me singing from the heart as I can. It's a complete record; the songs are intertwined. I had to call it 'The Heart', that was the theme of the record.”

Voorprogramma: And Then Came Fall

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Donavon Frankenreiter
  • And Then Came Fall
Maxresdefault 17 180228 134147

Big Wave

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma