Programma
Dirty 180305 145928

Dirty Projectors + Westerman

Dirty Projectors + Westerman

woensdag 15 augustus 2018

woensdag 15 augustus 2018

In Tolhuistuin

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dirty Projectors is het project van liedjessmid en multi-instrumentalist Dave Longstreth, die door velen wordt gezien als een van de belangrijkste en unieke songwriters van begin deze eeuw. Met zijn band bracht Longstretch sinds 2003 liefst negen albums uit. De experimentele indiepop met herkenbare croonerstem wordt steevast geprezen door collega-artiesten en muziekmedia. Zo schreef Pitchfork over het nieuwste, titelloze album dat vorig jaar uitkwam: "In what is ostensibly a solo record with a few high-profile collaborations, Dave Longstreth masterfully peels away layer after layer of heartbreak across a strange, dizzying pop album."

Nieuw album Lamp Lit Prose
Op vrijdag 13 juli is het nieuwe album 'Lamp Lit Prose' uitgekomen. Het is een zeer energieke, upbeat plaat geworden met rake teksten en vele samenwerkingen. Zo hoor onder andere HAIM, Robin Pecknold (Fleet Foxes), Syd (The Internet), Rostam en Amber Mark terug op het album. De pers is ontzettend lovend over het album. The Skinny gaf de volle 5 sterren en 4 sterren waren er onder meer van MOJO Magazine, Exclaim, The Independent, The New York Times en Uncut Magazine. 

Voorprogramma: Westerman

Bekijk evenement op Facebook
Op woensdag 15 augustus geeft de experimentele indierockband Dirty Projectors een optreden in Paradiso Noord in Amsterdam.

Up In Hudson

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma