Programma
ALLESVOORHETEXPERIMENT

DIP: Fair Performance Pact

dinsdag 11 juni

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:00

Inclusief daglidmaatschap

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

De samenleving heeft het experiment nodig om tot vernieuwing te komen. Want de mens heeft bezieling, verwondering, verbeelding en vernieuwende ideeën nodig. Om samen te kunnen spelen, beweging te creëren en te kunnen ademen.

Experimentele podiumkunst kan als geen ander in het moment mensen met elkaar en zichzelf verbinden. Wij geven expressie aan waar we als samenleving onze ogen voor sluiten. Een stem aan dat wat nog nooit is uitgesproken. We laten voelen waar de pijn zit en laten ervaren waar de liefde woont. Het levende spel, tussen maker en toeschouwer begeestert, verrast, schuurt, vraagt, verwart, geeft, deelt, probeert, scherpt, troost en heelt. Zodat we ons samen weer nieuwe, alternatieve toekomstbeelden kunnen voorstellen.

Line-up

Bovenzaal

    DIP (Dinsdag In Paradiso)

    DIP is een vrije ruimte waar makers de ruimte krijgen om elke dinsdagavond nieuwe ideeën uit te proberen en te experimenteren. Een plek voor talentvolle organisaties, collectieven, kunstenaars, performers, makers, vrije vogels en uitvinders om een eigen invulling te geven aan de dinsdagavond van Paradiso.

    Bekijk het hele programma van DIP
    Bovenzaal Overlay

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma