Programma
Declan Mc Kenna 2

Declan McKenna

Wednesday 17 April

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 28,00

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 3,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.

Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

Declan McKenna keert terug met zijn derde studioalbum, 'What Happened To The Beach?', geproduceerd door Gianluca Buccellati (Arlo Parks, Lana Del Rey). Hierop heeft de Britse indiesinger-songwriter zichzelf merkbaar de tijd gegund om de sfeer van het album in zich op te kunnen nemen en ervan te genieten. "De nummers lijken veel op de muziek waar ik naar luister," licht McKenna het album toe. Hoewel hij altijd een slimme, belezen songwriter met een scherpe pen is geweest, is hij naar eigen zeggen klaar voor de volgende stap. Op deze nieuwe plaat is hij nog steeds al die dingen, maar wil McKenna het ook gewoon ongelooflijk naar z'n zin hebben. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Declan McKenna
Declan McKenna

Declan McKenna

Nothing Works

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma