DJVT Nick Helderman 2023 01 mb

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

woensdag 22 mei 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:30, Hoofdprogramma: 20:30

Uitverkocht

Ticket € 45,00

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 5,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit is de extra show. Er vindt ook nog een concert plaats op vrijdag 24 mei 2024.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets. 

Tickets zijn vanaf twee dagen voorafgaand aan het programma te downloaden via je Paradiso-account of de e-mailbevestiging.

De Jeugd Van Tegenwoordig staat al achttien jaar op de Nederlandse podia en hebben een flinke live reputatie opgebouwd. Hun shows zijn onnavolgbaar en zorgen altijd voor uitzinnig publiek. Ze stonden onder meer in een uitverkocht Olympisch Stadion om hun 1000e show te vieren en speelden op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. De groep scoorde hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’.

Onlangs bracht de groep het album 'Moderne Manieren' uit. Tijdens hun stop in Paradiso zullen ze dit project en nieuwe nummers ten gehore brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Jeugd Van Tegenwoordig

'Moderne Manieren' op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma