Programma
DJVT Nick Helderman 2023 01 mb

De Jeugd van Tegenwoordig

De Jeugd van Tegenwoordig

Wednesday 22 May

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Wachtlijst

Ticket € 45,00

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Dit programma is uitverkocht. Meld je aan voor de wachtlijst. Je kunt hier ook je gekochte ticket verkopen aan iemand op de wachtlijst. Meer info.
Tickets zijn vanaf twee dagen voor het programma te downloaden via je account.

De Jeugd Van Tegenwoordig staat al achttien jaar op de Nederlandse podia en hebben een flinke live reputatie opgebouwd. Hun shows zijn onnavolgbaar en zorgen altijd voor uitzinnig publiek. Ze stonden onder meer in een uitverkocht Olympisch Stadion om hun 1000e show te vieren en speelden op festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at SEA. De groep scoorde hits als ‘Sterrenstof’, ‘Get Spanish’, ‘Manon’ en natuurlijk ‘Watskeburt?!’.

Onlangs bracht de groep het album 'Moderne Manieren' uit. Tijdens hun stop in Paradiso zullen ze dit project en nieuwe nummers ten gehore brengen.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Jeugd Van Tegenwoordig

'Moderne Manieren' op Spotify

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma