Programma
De Ambassade

De Ambassade

De Ambassade

donderdag 18 februari 2021

donderdag 18 februari 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:30, Hoofdprogramma: 21:30

  • Programma met zitplaatsen
  • Beperkt aantal tickets per persoon
  • Tickets alleen online verkrijgbaar

(English info below)
Nederlands:
Vanwege de coronamaatregelen kon het concert van De Ambassade niet doorgaan op 18 februari 2021. Om die reden is het concert verplaatst naar zaterdag 19 juni 2021. Let op: de openings- en aanvangstijden zijn vervroegd. Ticketkopers die direct via onze website een ticket hebben gekocht, worden per e-mail geïnformeerd.
Engels:
Please note: due to measures related to COVID-19, the February 18th concert of De Ambassade couldn’t take place. As a result, this concert is rescheduled to Saturday, June 19th, 2021. Please note: the time schedule has changed. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

=======


De Ambassade houdt sinds een aantal jaar de gemoederen in de Amsterdamse scene bezig met donkere, Nederlandstalige wave. Het project van Pascal Pinkert (Dollkraut) wist in 2016 direct de aandacht te trekken met de gruizige single ‘Geen Genade’, een combinatie van in reverb verdronken teksten, koude synthesizers en galmende drumcomputers. De singles die daarna verschenen waren op één hand te tellen, maar in 2019 loste De Ambassade alle hooggespannen verwachtingen in met eerste langspeler ‘Duistre Kamers’. 

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Meer informatie over de coronamaatregelen vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • De Ambassade

Uitgestelde ADE-concerten

De Ambassade zou in eerste instantie twee ADE-concerten geven in Paradiso Noord op 22 oktober 2020, maar deze moesten in verband met coronamaatregelen worden uitgesteld. De concerten werden daarom samengevoegd tot één show in de grote zaal van Paradiso en verplaatst naar 18 februari 2021. Omdat dit concert vanwege de maatregelen ook niet kon plaatsvinden, moest deze nogmaals worden verplaatst naar een nieuwe datum: zaterdag 19 juni 2021. Alle gekochte tickets voor de originele datum blijven geldig voor dit concert.

Hqdefault 201102 165847

De Ambassade

Verwijder Jezelf

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma