Programma
Paradiso

Dans Dans

Dans Dans

Wednesday 21 December 2016

Wednesday 21 December 2016

Paradiso presenteert Dans Dans in Bitterzoet. Adres: Spuistraat 2, Amsterdam.

Bert Dockx (gitaar), Frederik Lyenn Jacques (basgitaar) en Steven Cassiers (drums en percussie) vormen samen Dans Dans. Van garagejazz, psychedelische blues en extatische noir soundtracks tot galmende rock ‘n’ roll; deze Vlaamse groep maakt gebruik van haast alle bestaande genres. Eclectisch en vernieuwend, met ook een grote rol voor avontuurlijke improvisatie. Dit jaar verscheen alweer het vierde album sinds 2012 getiteld 'Sand'.

Super-Sonic Jazz presenteert in Paradiso spannende en vernieuwende artiesten, die met een jazz-benadering diverse muzikale invloeden laten samenkomen: van electronica tot Afrikaanse grooves, klassiek, soul en hiphop. Denk aan nieuwe mengvormen, nieuwe experimenten en nieuwe helden als onder meer Kamasi Washington, Hiatus Kaiyote en artiesten uit de Brainfeeder-stal van Flying Lotus. Blijf op de hoogte via Facebook, volg de Spotify playlist en meld je aan voor de nieuwsbrief.

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2016. Meer informatie over de pas vind je op de website van Indiestad. Blijf op de hoogte van indie in Paradiso via Facebook, Twitter en de nieuwsbrief.

Paradiso Programme

Programma