Programma
Cut worms

Cut Worms

Cut Worms

dinsdag 6 maart 2018

dinsdag 6 maart 2018

In Tolhuistuin - Zonzij

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Cut Worms is het project van singer-songwriter Max Clarke. Afgelopen jaar bracht Clarke op het gerenommeerde platenlabel Jagjaguwar de EP 'Alien Sunset' uit. Het bevat zeven nummers die thuis opgenomen zijn in respectievelijk Chicago (kant A) en New York (kant B). De kleine lo-fi liedjes bevatten een intense "feels-so-good-to-feel-so-bad" energie, waarbij Cut Worms zijn ziel blootlegt in persoonlijke teksten. Deze lijn zet Max door op zijn volwaardige debuutalbum 'Hollow Ground' dat later dit jaar uitkomt.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Zonzij

  • Cut Worms

Gratis met de Indiestadpas 2018

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2018. Aanmelden is verplicht en kan uitsluitend via de Indiestad website. Heb je nog geen Indiestadpas 2018? Deze is te koop via de paradisowinkel

Op dinsdag 6 maart 2018 geeft Cut Worms een concert in de Tuinzaal van Paradiso Noord in Amsterdam. Het concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2018.

Song of the Highest Tower

Route naar Tolhuistuin

Tolhuistuin (voorheen Paradiso Noord) is gevestigd aan IJpromenade 2 in Amsterdam Noord. Vanaf Amsterdam Centraal kun je met de gratis veerpont naar de overkant, waar je na links af te hebben geslagen, tegen Tolhuistuin aanloopt. Voor clubnachten wordt de ingang aan de achterkant gebruikt (Buiksloterweg 5C), die te bereiken is via het Overhoeksplein. In het pand bevindt zich restaurant THT, dat een uitgebreide menukaart voor iedere muziekliefhebber serveert - reserveren wordt aangeraden.

Paradiso Programme

Programma