Cumgirl8 by Emmie America 3 webversion

cumgirl8

dinsdag 14 november

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Ticket € 16,00

Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Inclusief daglidmaatschap

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Het New Yorkse postpunkcollectief cumgirl8 maakt expliciete dancepunk met maatschappijkritische teksten. cumgirl8 begon in 2019 als een kunstcollectief voordat ze besloten om de focus op muziek te leggen. Ze zijn geïnspireerd door de muziek van ESG, Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Chris & Cosey en Madonna, om er maar een paar te noemen. Zoals hun naam al aangeeft, gaat cumgirl8 in tegen de status quo, onder andere door hun satirische teksten en videoclips over thema’s zoals de objectivering van het vrouwelijk lichaam, sensatiezucht op sociale media en het kapitalisme. Hun live shows zijn ‘brilliantly chaotic’ zoals ze het zelf noemen en omarmen de geest van de New Yorkse performance art.

Line-up

External location

  • cumgirl8

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

cumgirl8

cumgirl8

cicciolina

cumgirl8

cumgirl8

cursed angel

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats bij de Amsterdam Houthavens.

Paradiso Programme

Programma