Programma
Cumgirl8 by Emmie America 3 webversion

cumgirl8 + The Klittens + DJ Sjaak

cumgirl8 + The Klittens + DJ Sjaak

dinsdag 14 november 2023

dinsdag 14 november 2023

In Toekomstmuziek

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

Het New Yorkse postpunkcollectief cumgirl8 maakt expliciete dancepunk met maatschappijkritische teksten. cumgirl8 begon in 2019 als een kunstcollectief voordat ze besloten om de focus op muziek te leggen. Ze zijn geïnspireerd door de muziek van ESG, Cocteau Twins, Suicide, CSS, B-52s, The Shangri-Las, Chris & Cosey en Madonna, om er maar een paar te noemen. Zoals hun naam al aangeeft, gaat cumgirl8 in tegen de status quo, onder andere door hun satirische teksten en videoclips over thema’s zoals de objectivering van het vrouwelijk lichaam, sensatiezucht op sociale media en het kapitalisme. Hun live shows zijn ‘brilliantly chaotic’ zoals ze het zelf noemen en omarmen de geest van de New Yorkse performance art.

Support:
The Klittens

Line-up

Externe locatie

  • cumgirl8
  • The Klittens

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

cumgirl8

cumgirl8

cicciolina

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
cumgirl8

cumgirl8

cursed angel

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Toekomstmuziek

Creatieve broedplaats in de Amsterdamse Houthavens. Het adres is Danzigerbocht 29, de locatie is goed te bereiken met het openbaar vervoer. We raden het af om met de auto te komen vanwege de hoge parkeertarieven.

Paradiso Programme

Programma