Programma
Paradiso

Cross-Linx Afterparty: Dondergrondse hosted by The Daily Indie - Live: The T.S. Eliot Appreciation Society + Bells of Youth DJ-set

Cross-Linx Afterparty: Dondergrondse hosted by The Daily Indie - Live: The T.S. Eliot Appreciation Society + Bells of Youth DJ-set

donderdag 6 februari 2014

donderdag 6 februari 2014

Na Cross-Linx is er nog genoeg te doen in de Kelder van Paradiso. Loop naar beneden voor Dondergrondse: de wekelijkse indienacht met live bands en dj's. Hosted by The Daily Indie.

23:30 open / The Daily Indie DJ’s
00:15 T.S. Eliot Appreciation Society
01:00 Bells of Youth DJ-set
02:00 The Daily Indie DJ’s

Tijdens Noodlanding! wordt de Kelder van Paradiso omgetoverd tot Dondergrondse: dé plek waar nieuwe indie initiatieven, underground live-acts en dj’s bijeen worden gebracht. Pak veelbelovende, nieuwe bands mee in kleine setting, maak ondertussen je eigen DIY fotoreportage met onze wegwerpcamera’s en sluit vervolgens af met knallende alternatieve dj-sets in het holst van de nacht.

The Daily Indie is een DIY (of eerder Do It Together) iPad magazine dat zich richt op alternatieve muziek en de indie-scene. Het nieuwe platform besteedt aandacht aan de laatste internationale hypes, nieuw talent van eigen bodem en geeft ook upcoming labels en organisaties een plekje in de spotlight. The Daily Indie is een digitaal tijdschrift waarin diepgaande interviews, scherpe recensies en indie must-sees worden gebundeld. Naast een magazine is The Daily Indie een blog dat altijd op zoek is naar nieuwe muziek. Zo worden er elke dag nieuwe liedjes en videoclips gepost op de Facebook-pagina, en is er een uitgebreide Playlist op Spotify.

The T.S. Eliot Appreciation Society. Eerlijk gezegd dachten we dat alles op het gebied van folk en singer-songwriter wel gedaan was. Des te meer kun je dan schrikken als je weer eens van je sokken wordt geblazen. Tom Gerritsen levert een ijzersterke debuutplaat met ‘A New History’. Niet wars van melancholie, maar een trucje lijkt het nergens De grote diversiteit in de aankleding van de liedjes zorgen voor een gespreid bedje voor Gerritsen’s stem, die iedere lettergreep met noodzaak zingt. Donderdagavond in Paradiso. Niet te missen.

Bells of Youth (DJ-set): Bells of Youth bestaat uit vijf langharige muzikale dames, die begeleid door meerdere instrumenten bloedmooie liedjes zingen. Nou moet je wel van extreem norse huize komen om daar niet al warm van te worden, maar anders is het wel hun unieke meerstemmige samenzang die elke grijze wolk in zonneschijn verandert. Binnenkort een splinternieuwe cd, nu eerst opwarmen met een DJ-set op Dondergrondse!


Gastenlijst? Ga naar de Facebook pagina van Dondergrondse en meld je aan voor het event.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

Programma