Programma
Cosmopyke web

Cosmo Pyke

woensdag 17 april

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Uitverkocht

Ticket € 13,00

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Prijs is inclusief € 2,00 servicekosten
Exclusief lidmaatschap van € 4,00 per maand

Cosmo Pyke is een songwriter en multi-instrumentalist uit Londen. Hij ging naar The Brit School for Performing Arts, waar hij zich voegde in de rij van bekende singer-songwriters alumni zoals Adele, Amy Winehouse, Jamie Woon, Loyle Carner en anderen. Voor zijn teksten gebruikt hij zijn persoonlijke ervaringen van het opgroeien in Zuidoost-Londen en mengt dit met invloeden van reggae, hiphop, jazz en indie. Hij is daarnaast ook skater, graffiti artiest en model. Een veelzijdige creatieveling.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Cosmo Pyke
Curser's Lament

Curser's Lament

Cosmo Pyke

A Piper For Janet

A Piper For Janet

Cosmo Pyke

Super-Sonic Jazz

Dit concert is onderdeel van Super-Sonic Jazz, een talentontwikkelingsplatform opgericht door Paradiso om een podium te bieden aan de nieuwe golf van hedendaagse jazzmuzikanten. Gedurende het hele jaar worden er concerten en clubnachten georganiseerd. In november vindt jaarlijks het Super-Sonic Jazz Festival plaats, waarbij meerdere locaties in Amsterdam in het teken van jazz staan.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma