Programma
Coelypress

Coely

Coely

donderdag 23 november 2017

donderdag 23 november 2017

In Bitterzoet

Zaal open: 20:00, Hoofdprogramma: 21:00

Coely startte op 17-jarige leeftijd met rappen in een jeugdcentrum in de Antwerpse binnenstad. In 2012 tekende ze bij het onafhankelijke platenlabel Beatville, hoewel ze op dat ogenblik ook nog naar school ging.

In september 2012 werd het eerste nummer van Coely uitgebracht getiteld: Ain’t Chasing Pavements. Het nummer werd door Studio Brussel uitgeroepen tot "Hotshot". Haar eerste EP werd uitgebracht op 23 maart 2013. 

Zo funky en zomers als bij Coely krijg je jouw hiphop zelden opgediend. De Antwerpse met Congolese roots is niet voor één gat te vangen. Ze combineert onweerstaanbare soul en R&B met withete raps, rake beats met veel street cred én met een attitude om u tegen te zeggen. Het leverde al catchy singles op en voorprogramma’s bij sterren zoals Kendrick Lamar, Kanye West en De La Soul. Live knettert en vonkt het naar behoren. ,,Je moet wel bewegen”, zegt Coely zelf. Probeer daaraan maar eens te weerstaan. 

Inmiddels is haar debuutalbum 'Different Waters' dit voorjaar uitgekomen op Top Notch en heeft ze alweer een succesvolle festival-zomer achter de rug met onder andere optredens op Glastonbury, Rock Werchter, Down The Rabbit Hole & WOO HAH!. 

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Coely
Coelyplaceh
Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma