Programma
Clo Zee

CloZee

CloZee

donderdag 3 februari 2022

donderdag 3 februari 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 21:30, Hoofdprogramma: 22:00

Het concert van CloZee in Paradiso is verplaatst naar 20 oktober 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Franse producer Chloé Herry alias CloZee staat bekend om haar wereldse bass tunes. Diepe baslijnen, glitchy vocalen en ritmische samples voeren je mee naar exotische, niet-westerse bestemmingen. In haar muziek, die de producer zelf omschrijft als een mix tussen glitch hop, tribal trap en future bass, hoor je duidelijk haar voorliefde voor verre reizen én klassieke gitaar terug. 

In 2020 zette CloZee haar eigen label Odyzey Music op, waarop haar langverwachte laatste album 'Neon Jungle' verscheen. Van dit album kwam vervolgens een succesvol remix-album uit, met bewerkingen van producers als Lane 8 en Emancipator. Na performances op grote festivals als Coachella, Lollapalooza en Dour Festival komt CloZee voor haar Nouvelle Era tour voor het eerst naar Paradiso.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • CloZee

Misschien vind je dit ook leuk

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma