Programma
10 year banner

Slow Magic + Khamsin

Slow Magic + Khamsin

Sunday 20 March 2022

Sunday 20 March 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:30, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Het concert van Slow Magic in Paradiso is verplaatst naar 6 oktober 2022. De locatie en aanvangstijd zijn niet aangepast. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

Al een decennium lang maakt mysterieuze producer Slow Magic instrumentale future bass beats. Niemand weet wie er achter het gekleurde dierenmasker schuilgaat: hij houdt zijn identiteit geheim en presenteert zichzelf liever als 'your imaginary friend'. Naast zonnige melodieën speelt percussie in zijn producties een grote rol, wat je direct terugziet en -hoort in zijn energieke live sets.

Na de release van debuutalbum 'Triangle' in 2012, raakte Slow Magic door tours met chillwave artiesten als Gold Panda en XXYYXX snel bekend bij het grote publiek. Met nieuwste single 'OPEN', die 8 oktober op bitbird verscheen, breekt de producer door zijn writer's block van 2020. Met de aanstekelijke track wil hij aan iedereen de boodschap meegeven: "Keep your heart open to the mysteries of life."

Special guest: Khamsin

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Slow Magic
  • Khamsin
Hqdefault 211012 172251

Slow Magic

OPEN

Hqdefault 211012 172252

Khamsin

Over

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma