Programma
Clouseau

Clouseau

Clouseau

zondag 3 mei 2020

zondag 3 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Dit concert is uitgesteld naar maandag 18 januari 2021. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. 

(English info below)
Nederlands:
Het concert van Clouseau op 3 mei is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 18 januari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers ontvangen hierover een e-mail. Algemene informatie over verplaatsingen is beschikbaar op www.paradi.so/Ticketinfo. 

English:
The May 3rd concert of Clouseau is postponed to Monday January 18th 2021. Your ticket remains valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an e-mail with details. For general information regarding postponements, see www.paradi.so/Ticketinfo.

=============

Amber Run bestaat uit het Britse drietal Joe Keogh, Tomas Sperring en Henry Wyeth, dat filmische pop creëert met een introspectieve toon. De band leerde elkaar kennen op de Universiteit van Nottingham en brachten al snel debuut EP 'Noah' uit. Optredens op Reading en Leeds Festival leverde een contract op bij RCA Records en in 2015 verscheen debuutalbum '5AM'. Na het veelgeprezen tweede album 'For A Moment, I Was Lost' is het trio nu terug met nieuw werk. 'Philophobia' is een rauw, diep introspectief album met rijke, elektronische composities en overweldigende emoties.

=============

De grote doorbraak van Clouseau, bestaande uit de broers Koen en Kris Wauters, vindt plaats in 1989 dankzij singles als ‘Anne’ en ‘Daar Gaat Ze’. Debuutplaat ‘Hoezo’ verschijnt en Nederland gaat voor de bijl. De band neemt deel aan het Eurosongfestival in Rome en 'Clouseaumania' is een feit. In Nederland is de band al jaren succesvol en zijn de shows van de heren steevast uitverkocht. Met name de nummers ‘Daar Gaat Ze’, ‘Domino’ en ‘Passie’ zijn nog regelmatig op de radio te horen en staan al tijden in de Radio 2 Top 2000. In totaal scoorden ze maar liefst acht top 15-singles in Nederland en verkochten ze ruim 3,1 miljoen singles en albums wereldwijd. Een goede drie jaar na “Clouseau Danst” is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Clouseau
Op zondag 3 mei treedt Clouseau op in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Clouseau

Daar Gaat Ze

Op zondag 3 mei treedt Clouseau op in Paradiso in Amsterdam. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Clouseau

Casanova (Wen Er Maar Aan)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma