Programma
Cloudsurfers web

Cloudsurfers

Cloudsurfers

vrijdag 5 januari 2024

vrijdag 5 januari 2024

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste programma van donderdag 23 maart 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

De met fuzz overgoten garageband Cloudsurfers is een opkomende naam uit de Nederlandse garagepunk. Na de release van debuutalbum 'Don't Know What Hit Me' uit 2021 speelde de groep in 2022 meer dan 50 shows, waaronder grote festivals als Paaspop, Vestrock en Zwarte Cross. Het tweede album van Cloudsurfers, 'Subhuman Essence' , legt de lat hoog om de pure opwinding van het live spelen op plaat te vangen, in nauwe samenwerking met producer Abel de Grefte. Om de plaat te mixen, benaderde Cloudsurfers niemand minder dan Michael Badger (Amyl & The Sniffers, SONS), die eerder achter de knoppen plaatsnam bij King Gizzard & The Lizard Wizard's invloedrijke 'Nonagon Infinity'.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Cloudsurfers
Op vrijdag 5 januari 2024 geeft Cloudsurfers een optreden in Paradiso. Kijk hier voor tickets en meer info.

Cloudsurfers

Surf The Cloud

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma