Clap Your Hands Say Yeah 2020 by Ian Shiver 1 portrait 1

Clap Your Hands Say Yeah

Clap Your Hands Say Yeah

zaterdag 7 mei 2022

zaterdag 7 mei 2022

In Paradiso - Bovenzaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 19:30

Dit is het verplaatste programma van 19 september 2021. Eerder gekochte tickets zijn ook geldig voor de nieuwe datum.Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

Clap Your Hands Say Yeah is het indierock-project van Alec Ounsworth. De Amerikaan vormde een band met mensen waarmee hij had gestudeerd en in 2005 brachten ze zelf hun eerste cd uit en verspreidden deze via internet. Het ging ineens hard toen David Bowie en David Byrne bij hun concerten waren gespot. En met elke release sindsdien heeft Ounsworth zijn geluid verfijnd en verbreed, met een steeds groter bereik aan invloeden. In 2009 bracht de veelzijdige muzikant Clap Your Hands Say Yeah samen met een ander project van hem, Flashy Python, op het album 'Skin And Bones'. Onlangs verscheen de re-release van dit inmiddels meer dan tien jaar oude album, met samenwerkingen van leden van The Walkmen, Dr. Dog en Mazarin.  

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bovenzaal

  • Clap Your Hands Say Yeah
Op zaterdag 7 mei 2022 geeft Clap Your Hands Say Yeah een concert in Paradiso. Haal hier je tickets.

Clap Your Hands Say Yeah

As Always

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Dit vind je misschien ook leuk

Paradiso Programme

Programma