Programma
Chef Special 2023 PRESS PHOTO PHILINE VAN DEN HUL

Chef'Special + Andro

Chef'Special + Andro

zondag 21 april 2024

zondag 21 april 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

Het concert van Chef'Special is verplaatst naar maandag 24 juni. Tickets blijven geldig en kun je gebruiken op de nieuwe datum. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail van ons met verdere informatie.

Chef’Special heeft een bijzondere gave om de grootste zalen intiem te doen aanvoelen en tegelijkertijd de kleinere podia het overweldigende gevoel van een stadionconcert te bezorgen. Van het iconische Red Rocks Amphitheater tot de Ziggo Dome en van Sziget tot Lowlands: tijdens hun energieke liveshows staat de gedeelde ervaring centraal en versmelt het Haarlemse vijftal met het publiek. In het voorjaar van 2024 verschijnt hun vijfde album, vooruitgesneld door radiohit ‘Miracles’, dat het typische Chef’Special-geluid verder uitdiept. Persoonlijk, herkenbaar, emotioneel en zich direct in je hoofd nestelend, heeft ‘Miracles’ nu al een plek veroverd tussen onvervalste klassiekers als ‘Amigo’ en ‘In Your Arms’.

Support: Andro

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Chef'Special
  • Andro
Chef'Special

Chef'Special

Miracles

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma