Cate Le Bon web

Cate Le Bon + Someone

Cate Le Bon + Someone

12 apr 2022

12 apr 2022

Paradiso

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

De afgelopen jaren is Cate Le Bon op de voorgrond getreden door het helpen produceren van albums voor artiesten als Deerhunter, John Grant, Devendra Banhart en H. Hawkline. De veelzijdige artiest maakt een intrigerende combinatie van freakfolk, postpunk en psych-pop. Tel daarbij haar Welshe dictie en grillige gitaarspel op en het resultaat is een compleet eigen geluid. Zoals Bradford Cox treffend opmerkt over Le Bon: "Er zijn kunstenaars die naar binnen of naar buiten kijken, en dan zijn er de zeer zeldzame kunstenaars die beide locaties overstijgen."

Support: Someone

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Paradiso: Grote Zaal

  • Cate Le Bon
  • Someone

Gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022

Dit concert is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2022. De Indiestadpas 2022 is vanaf nu verkrijgbaar via de website van Indiestad. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. Meld je aan voor dit concert via onderstaande link.

Hqdefault 211012 131523

Cate Le Bon

Home To You

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma