Programma
CP

Cafe Paradiso in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam

Cafe Paradiso in samenwerking met het Conservatorium van Amsterdam

Monday 1 August 2022

Monday 1 August 2022

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 20:00, Zaal sluit: 01:00, Hoofdprogramma: 20:30

  • Programma half zittend, half staand

Er gaat bijna niets boven een drankje en livemuziek. Tijdens Café Paradiso bouwen we de Grote Zaal om tot livemuziekcafé met optredens van bands en soloartiesten. Deze avond is helemaal bijzonder, omdat Café Paradiso samenwerkt met het Conservatorium van Amsterdam. Kom gezellig langs en geniet van een drankje en laat je verrassen door de muziek van jong talent. Een geldig lidmaatschap is de entree (€4). Dit kun je ook aan de deur kopen. Het leuke is dat je dus de rest van de maand gratis naar Café Paradiso kunt (en bij andere concerten geen lidmaatschap meer hoeft te kopen).

20:00 uur: deur open
20:30 uur: Kaya
21:10 uur: Bernice Aloyse
21:50 uur: William King
22:30 uur: Julia Sabaté
23:10 uur: Levi Boon

23:35 - 01:00 uur: DJ Josie Pop

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Kaya
    Alternatieve folk gedragen door een 3-koppige band. Klinkt als een regenwolk die stiekem ook wat zonnestralen laat zien. De nummers van Juyane Kaya zijn zowel ingetogen als explosief. De breekbare zang en het ritmische gitaarspel wordt aangevuld door de kolossale basgeluiden van Ruben Alvarez Solano en veelzijdige drumpartijen van Pim de Roij. Als geheel nemen ze je mee op hun wolk van geluid.

    Bernice Aloyse
    Bedroom pop met indie-invloeden, melancholische elementen en invloeden van onder andere Elliott Smith, Courtney Barnett, Beabadoobee, Soccer Mommy en PJ Harvey.

    William King
    William King’s muziek maakt dat je wil zingen, dansen en springen. Met zijn liefde voor grooven en soul eert hij zijn familie, de liefde en vrienden.

    Julia Sabaté
    Julia Sabaté pakt je hand en neemt je mee op een reis geleid door passie, emotie en gevoel. Sabeté groeide op in een kleine stad in Nederland, maar gaat op zoek naar de betekenis van haar Spaanse afkomst. Dit doet ze aan de hand van het uitvoeren van haar eigen Latin georiënteerde muziek, met invloeden van pop, hiphop en klassiek. Ze daagt het publiek uit zich volledig open te stellen om zonder schaamte te ervaren wat ze voelen. Na het einde van de show laat Julia je hand weer los om je eigen avontuur te laten beginnen... ‘Volar.’

    Levi Boon
    Een onvoorwaardelijke liefde voor natuur, hoe alles groeit en constant in beweging blijft. De indiefolk van Boon neemt je wandelend mee door de tijd. Ze schrijft over opzoek zijn, verlangen en het ontdekken van onbewandelde paden. Met een zeskoppige band worden de nummers vertaald naar betoverende liveversies. Van ingetogen vocalen naar opbouwende uitbarstingen. Kalmte straalt door in alles wat ze doet met af en toe ruimte voor de onderliggende onrust van alledaagse dingen.

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma