Programma
DSC 5154 Edit

Brothers Osborne + Stephen Wilson JR

Brothers Osborne + Stephen Wilson JR

zaterdag 2 mei 2020

zaterdag 2 mei 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 17:30, Hoofdprogramma: 20:30

(English info below)

Nederlands: Het concert van Brothers Osborne op 2 mei is afgelast vanwege het annuleren van de Europese tour in verband met het coronavirus. Gezien de omvang van het programma van Paradiso dat in maart, april en mei al is afgelast, kan het een aantal weken duren voordat er meer informatie is over de opgeschorte programma’s. Wanneer alle details duidelijk zijn, wordt per programma een e-mail met informatie naar alle ticketkopers verstuurd. 

English:
The Brothers Osborne concert of May 2nd is cancelled due to the cancellation of the European tour due to the coronavirus. Due to the extensive amount of events in Paradiso that's been suspended in March, April and May, it may take a few weeks before there is more information on the consequences. When more details are known, information will be sent by email to all ticket holders.

=============

Onder de voor de hand liggende naam Brothers Osborne maken de broers John en TJ Osborne muziek dat gelijke delen country en rock combineert tot een herkenbaar en verfrissend geluid uit Nashville. Het debuutalbum 'Pawn Shop' verscheen in 2016 en bevat maar liefst drie Grammy-genomineerde nummers, waaronder 'It Ain't My Fault' en de platinum-gecertificeerde nummer één hit: 'Stay A Little Longer'. Opvolger 'Port Saint Joe' uit 2018 scoorde minstens zo goed en ontving een Grammy-nonimatie voor beste countryalbum.

Voorprogramma: Stephen Wilson JR

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Brothers Osborne
  • Stephen Wilson Jr.
Op 2 mei brengt Brothers Osborne country- en rockmuziek ten gehore in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Brothers Osborne

It Ain't My Fault

Op 2 mei brengt Brothers Osborne country- en rockmuziek ten gehore in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Brothers Osborne

I Don't Remember Me (Before You)

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma