Boss Nieuw 2

Boss

Boss

vrijdag 26 juni 2020

vrijdag 26 juni 2020

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 23:59, Voorprogramma: 21:59, Hoofdprogramma: 23:59

  • Toegang voor 18 jaar en ouder

NL: Dit is het verplaatste evenement van 24 april 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor deze datum.

ENG: This is the postponed event of April 24 2020. Tickets bought for the original date are valid for this date.

====

Na de succesvolle laatste editie van vorig jaar is het tijd voor een nieuwe editie van BOSS. Op 26 juni zijn we weer back! Back to basics.

”Cut the crap and let’s go BACK TO BASICS” - BIGGIE, SNOOP DOGG, DR. DRE, JA RULE, NELLY, DESTINY'S CHILD, AKON, CHRISTINA MILLIAN, CASSIDY, ASHANTI, BELL BIV DEVOE, LUNIZ, SISQO en veel meer komen voorbij door de speakers.

Let op! De muziek zal voornamelijk 21+ zijn, maar alle feestgangers die lekker gaan op de oldschool hip hop en R&B zijn natuurlijk van harte welkom, zolang je maar bij de ingang kan laten zien dat je 18+ bent. (ID Check zal verricht worden). 

De line-up:
Joey Switch
PrimeSmash
Aries
Soulfania
Marboo

De beste tracks van de afgelopen decennia de 90’s en 00’s komen voorbij. Zoals altijd ligt de nadruk op plezier, een geweldige sfeer, een enthousiast en leuk publiek en vooral goede muziek. Een hele avond lang genieten van de beste, hip hop en R&B. BOSS is een clubavond waar de eerste generatie bezoekers van Bassline, het langstlopende hip hop en R&B feest van Nederland, hun hart ophalen. Daarnaast komen ook de jongere muziekliefhebbers aan hun trekken, hierdoor weten veel bezoekers van alle leeftijden de clubavond BOSS te vinden.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

    Route naar Paradiso

    Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). In de buurt van Paradiso zijn ook een aantal parkeergarages.

    Paradiso Programme

    Programma