Programma
Boss hogg

Boss Hog + Fuz + FUZ

Boss Hog + Fuz + FUZ

zaterdag 4 november 2017

zaterdag 4 november 2017

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

Boss Hog werd in 1989 in New York bij toeval opgericht door Cristina Martinez en Jon Spencer (Pussy Galore, The Jon Spencer Blues Explosion). Het liefdeskoppel kwam er last-minute achter dat er een plek was vrijgekomen op het podium van de invloedrijke punkclub CBGB's. Het optreden werd achteraf bestempeld als een ware undergroundsensatie en dat was niet alleen te danken aan Jon Spencer, die het hele optreden naakt gedaan heeft. Samen met Jens Jurgensen (bas), Hollis Queens (drums) and Mickey Finn (toetsen) maken ze venijnige garage punkrock met ijzersterke vocalen en virtuoos, groovy gitaarspel. In 27 jaar hebben ze, in wisselende samenstellingen, vier albums en evenveel EP's uitgebracht.  Het laatste album 'Brood X' kwam afgelopen maart uit op het wereldwijd geprijsde label In the Red Records (Thee Oh Sees, Ty Segall, Jay Reatard) en is het eerste album in 17 jaar tijd.

Voorprogramma: Fuz

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Boss Hog
  • Fuz

Gratis met de Indiestadpas 2017

Dit concert is gratis te bezoeken met de Indiestadpas 2017. Aanmelden is verplicht en kan via de onderstaande link. Heb je nog geen Indiestadpas 2017? Deze is nog steeds te koop via de Paradiso webwinkel.

Boss hog vid 2

Shh Shh Shh

Boss hog vid 3

Whiteout

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma