Programma
Paradiso

Bokoesam + Idaly

Bokoesam + Idaly

vrijdag 16 december 2016

vrijdag 16 december 2016

Rapper Bokoesam ken je wellicht als mc van de Bassline clubnachten en is inmiddels goed voor miljoenen YouTube views en veel boekingen door het hele land. De Amsterdammer is onderdeel van het succesvolle Top Notch New Wave collectief en werkte verder onder meer samen met Fresku, Hydroboyz, FS Green, SBMG, Keizer, Cho, Broederliefde, Kalibwoy, Jowy Rosé en Ronnie Flex.

Deze zomer verschijnt er een nieuwe mixtape en EP.

Idaly
Begin 2015 ging Idaly met een grote groep collega’s mee naar Schiermonnikoog waar gezamenlijk het album New Wave werd opgenomen. Hij is onder meer te horen op Hoog/Laag, No Go Zone en Goonies & Hoolies. Met het collectief stond Idaly onder meer op Appelsap en Lowlands en won hij de Popprijs en diverse Edisons. Begin September verscheen zijn debuut-EP ‘Eindelijk’ bij Top Notch. De gehele EP is geproduceerd door Garrincha, een goede vriend en buurtgenoot van Idaly. Momenteel is Idaly alweer hard bezig met het afronden van zijn tweede EP.

Yung Nnelg
Een extra gast is toegevoegd aan de line up als voorprogramma; Yung Nnelg, oftewel Glenn Ascencion is een jonge Ghanese rapper uit Amsterdam Zuid-Oost beter bekend als de Bijlmer. Alhoewel zijn carrière nog jong is heeft Yung Nnelg in een korte tijd flink van zich weten te gelden.

Paradiso Programme

Programma