Programma
Bökkers2019 ovv Heleen Duli

Bökkers

Bökkers

maandag 30 december 2019

maandag 30 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Bökkers keert terug naar Amsterdam. Wat ooit begon als een coverband van de boerenrockband Normaal is nu uitgegroeid tot een op zichzelf staand rockfenomeen. Vijf studioalbums en verschillende optredens op festivals als Zwarte Cross, Down the Rabbit Hole en Paaspop verder, warmen de heren zich nu op voor de release van het nieuwe album ‘Leaven in de Brouweri-je’. Opgenomen aan de voet van de Luttenberg klinkt het zesde album landelijk en is de single ‘Duutse Grens’ al vooruitgesneld. De Sallanders hebben er inmiddels een traditie van gemaakt om de (uitverkochte) grote zaal van Paradiso ondersteboven te zetten met hun stevige dialectrock en bijzondere gasten. Hef je bierglas en brul mee met moderne klassiekers als ‘Annie Uut De Bochte’, ‘Jezus’ en ‘Baat Het Niet Dan Schaadt Het Niet’.

Afterparty in de kelder: Ruige Rita's
Wegens dampend succes heeft Paradiso dit jaar de Ruige Rita's teruggevraagd voor een afterparty in de kelder. Direct na het concert van Bökkers kun je in de kelderbar het feest doorzetten met rockhits uit de jaren '90 en '00. Gewapend met saxofoon, microfoon en aanstootgevende dansjes, maken de Ruige Rita’s van elk optreden een grote show. Ruige Rock ’n Roze!

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Bökkers

Busvervoer

Paradiso heeft kennis genomen van het spijtige nieuws dat de busvervoerder HAVI Travel faillissement heeft aangevraagd. Deze organisatie verzorgde ook busvervoer naar het concert van Bökkers in Paradiso. De verkoop van entreetickets voor het concert verloopt via Paradiso; gekochte entreetickets blijven geldig. Verkoop van bustickets verliep via HAVI Travel. Voor vragen en opmerkingen hierover is contact op te nemen met de curator.

Op maandag 30 december komt Bökkers naar Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Annie Uut De Bochte

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
Op maandag 30 december komt Bökkers naar Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Catch & Release (Iederene Hef een Reden)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma