Programma
Body Count web pressphoto

Body Count + Slope

Body Count + Slope

Wednesday 26 June 2024

Wednesday 26 June 2024

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Voorprogramma: 18:00, Hoofdprogramma: 21:00

Dit concert is uitverkocht, er zijn wel VIP-upgrades te koop. Let wel op: deze VIP-upgrades zijn enkel geldig in combinatie met een geldig ticket voor het concert. 

Body Count is een Amerikaanse heavy metal band, opgericht in 1990 in Los Angeles. De groep wordt geleid door Ice-T, die zich eerst vestigde als rapper, maar samen met leadgitarist Ernie C de groep oprichtte uit hun gezamelijke interesse voor heavy metal-muziek. Het zelfgetitelde debuutalbum uit 1992, inclusief het controversiële 'Cop Killer', vestigde hun reputatie en plaatste hen in het middelpunt van maatschappelijke discussies. Als frontman blijft Ice-T leidend in scherpe sociale kritiek, te horen op albums zoals 'Bloodlust' uit 2017. Body Count blijft een krachtige stem in de wereld van heavy metal, met hun unieke mix van metal en hiphop.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Body Count
Body Count

Body Count

Black Hoodie

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma