Programma
Blof Persfoto

BLØF

BLØF

donderdag 19 december 2019

donderdag 19 december 2019

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 19:00, Hoofdprogramma: 20:30

Er is ook een concert op woensdag 18 december.

BLØF groeide de afgelopen 25 jaar uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland. Met hits als ‘Liefs Uit Londen’, ‘Dansen Aan Zee’, ‘Aan De Kust’, 'Alles Is Liefde' en ‘Mannenharten’ is de band natuurlijk niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. BLØF gaat regelmatig interessante samenwerkingen aan, zoals met Counting Crows voor de grote hit 'Holiday In Spain'. De Zeeuwen ontvingen door de jaren heen talloze awards en gaven vele memorabele optredens. In 2017 verscheen het album 'Aan', welke volgens de band hun meest kleurrijke plaat sinds 'Umoja' is. Op dat twaalfde studio-album staat ook de samenwerking met Geike Arnaert 'Zoutelande', de grootste hit die BLØF ooit uitbracht.
Vrijwel jaarlijks sluit BLØF hun jaar af met meerdere eindejaarsconcerten in Paradiso, en dit jaar is daarop geen uitzondering.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • BLØF
Hqdefault 190612 130657

Zoutelande ft. Geike Arnaert

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma