Programma
BLK ODYSSY 132 min

BLK ODYSSY

BLK ODYSSY

Sunday 1 October 2023

Sunday 1 October 2023

In Bitterzoet

Zaal open: 19:30, Hoofdprogramma: 20:30

BLK ODYSSY is een project van artiest en producer Juwan Elcock uit Austin, Texas. Op 12-jarige leeftijd werd Elcock's oudere broer onterecht gedood door de politie. Dit verlies, samen met zijn ervaringen als een zwarte man in de Verenige Staten, motiveerde zijn keuze om zich muzikaal te uiten. Wie bekend is met de neo-soul van D'Angelo, de funk van Parliament en/of de sociaalbewuste teksten van Kendrick Lamar, vindt ongetwijfeld herkenningspunten in het geluid van BLK ODYSSY.

Elcock's debuutalbum 'BLK VINTAGE' uit 2021 weerspiegelt zijn kritiek op wat het betekent om zwart te zijn in Amerika. In 2022 volgde een heruitgave van het album met toegevoegde nummers met Mereba, Benny the Butcher, George Clinton en Baby Rose, waarmee hij meer dan 45 miljoen streams verzamelde. Zijn tweede album 'DIAMONDS & FREAKS' kwam in juni dit jaar uit en neemt luisteraars mee op een meeslepende muzikale reis door zijn verhalen over liefde en verslaving. Het album bevat gastoptredens van onder andere Bootsy Collins en The Alchemist.

Support: Harry Edohoukwa + Eimaral Sol

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • BLK ODYSSY
  • Harry Edohoukwa
  • Eimaral Sol
BLK ODYSSY & Mereba

BLK ODYSSY & Mereba

GHOST RIDE (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.
BLK ODYSSY

BLK ODYSSY

ODEE (Official Video)

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

Topnummers van BLK ODYSSY

Route naar Bitterzoet

Bitterzoet is gevestigd op Spuistraat 2 in Amsterdam. Dat is op loopafstand van Amsterdam Centraal. Ook zijn er parkeergarages in de buurt.

Paradiso Programme

Programma