Programma
Blanks LR

Blanks

Blanks

Friday 11 June 2021

Friday 11 June 2021

In Paradiso - Grote Zaal

Zaal open: 18:30, Voorprogramma: 17:00, Hoofdprogramma: 20:00

NL: Het concert van Blanks in Paradiso op 2 oktober 2020 en 11 juni 2021 is verplaatst naar 28 november 2021. Alle kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

ENG: The Blanks concert in Paradiso on October 2, 2020 and June 11, 2021 has been postponed to November 28, 2021. All ticket buyers will receive an email with more information.

Blanks, oftewel de tweeëntwintigjarige, Nederlandse multi-instrumentalist en zanger Simon de Wit, werd internationaal bekend via YouTube. Hij maakt video’s waarin hij bekende nummers covert en in een nieuw jasje steekt, maar schrijft daarnaast ook eigen materiaal. Hoe dat klinkt? Als vrolijke, dansbare pop met invloeden uit het geluid van de jaren '80. Een van zijn eerste, zelfgeschreven singles genaamd ‘Wave’, werd zelfs een 3FM megahit. Zijn onmiskenbaar grote, muzikale talent in combinatie met zijn enthousiasme en ‘good vibes only’-mentaliteit leverde hem een trouwe, internationale fanbase op: zo organiseerde Blanks al eerder fan meet-ups in New York, Amsterdam, Berlijn, Hamburg en Parijs.

Bekijk evenement op Facebook

Line-up

Grote Zaal

  • Blanks
BLANKS - SWEATERS

BLANKS

SWEATERS

Accepteer de voorkeurscookies om de video te bekijken.

VIP tickets

Er worden voor dit concert een beperkt aantal VIP tickets verkocht. De inhoud van een VIP pakket:

  • Standing ticket to see BLANKS
  • Early entry to venue before standard ticket holder
  • Pre-show meet & greet opportunity with BLANKS
  • Selfie opportunity with BLANKS and having your picture reposted on BLANKS Instagram Story
  • Souvenir BLANKS

Route naar Paradiso

Paradiso is gevestigd aan de Weteringschans 6-8. Dat is dicht bij het Leidseplein en goed bereikbaar met het openbaar vervoer (metro 52 en diverse trams). Je kunt je fiets gratis en bewaakt parkeren in de ondergrondse parkeergarage op het Leidseplein. In de buurt van Paradiso zijn meerdere parkeergarages.

Paradiso Programme

Programma